0 Produkter
0 kr
Tillbaka

Sommarsalong

Grupputställning med bland andra Carl Bjerkås, Shai Apeloig, Bo Markenholm, Lola Akinmade, Simon Dahlgren Strååt.

Bildförteckning och prislista

Carl Bjerkås
Carl Bjerkås beskrivs ofta som en Göteborgsmålare. Han är uppvuxen på Stigberget med utsikt över Göteborgs hamn, vilket präglat hans val av motiv. I över 25 år har Carl Bjerkås skildrat staden och hamnen i olika stämningslägen.

Lola Akinmade 
Lola Akinmade Åkerström är en nigeriansk fotograf och reseskribent baserad i Stockholm, Sverige. Hon är chefredaktör för Slow Travel Stockholm. Hennes verk har blivit med i National Geographic Traveler, BBC och CNN, bland andra publikationer. Hon studerade Geography Information System vid University of Maryland.

Shai Apeloig
Shai Apeloig är fotograf och arbetar med personliga projekt med anknytning till Göteborg och till sin hemort Billdal. Med sin bild An Iron Balloon’s Dream, som ingår i projektet Recomposed tilldelades Shai det nationella priset för Sverige i den prestigefyllda tävling i Sony World Photography Awards.

Simon Dahlgren Strååt 
Simon Dahlgren Strååt är verksam i Stockholm. Fram till nyligen arbetade han som Art Director i London, men flyttade hem för att arbeta med sin bildkonst. Hans måleri är detaljerat och innehållsrikt och kan beskrivas som surrealistiskt. 

Bo Markenholm
Bo Markenholm är verksam i Lund. Han målar i en hyperrealistiskt stil och bland hans motiv återfinns det enkla och förbisedda i livet, som frukt på en bänk eller skuggspelet på marken. 

Brandy Kraft
Brandy Kraft föddes i Florida, men bor idag i Stockholm. Hon arbetar både med måleri och fotografi och i centrum för hennes skapande finns blommorna. Det är dock inte verkliga blommor, utan sammansatta – unika arter skapade av henne själv genom ett noggrann sammanförande av kronblad.

Karl Mårtens
Karl Mårtens föddes i San Francisco. Efter att ha bott på olika platser i världen, har han de senaste decennierna bott i Sverige. Han är känd som akvarellist och grafiker, med fåglar som främsta motiv. I hans nya grafiska verk har han skildrat möss och andra däggdjur.

Joakim Allgulander
Joakim Allgulander kommer från Stockholm och bor idag i London. Efter studierna vid Konstfack har han arbetat multidisciplinärt med skulptur, måleri, grafik och installationer. I en avskalad färgpalett skildras undergångsromantik och utopiska drömmar.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.