0 Produkter
0 kr
Tillbaka

Carl Bjerkås

VIKTIG INFO

Det börjar dra ihop sig till Carl Bjerkås
stora utställning på Galleri Backlund.
Som vi alla vet befinner vi oss i en svår situation med Corona och hur vi hanterar det. Vi har beslutat oss för att hålla öppet som vanligt, tills vidare, men vi har också bestämt oss för att göra vissa förändringar för att göra ett besök hos oss så tryggt om möjligt och att på andra sätt möjliggöra att ta del av utställningen.
–Vi kommer inte att servera dryck eller godis under vernissagen.
–Vi släpper bara in ett begränsat antal personer åt gången, vilket säkerställs av vår trevliga dörrvakt.
–Du som inte kan eller vill komma när andra personer är på galleriet, kan boka in dig och ditt sällskap på en privat visning.
–Redan från och med torsdag kommer vi att ha belysningen tänd kvällstid så att det går att se de allra flesta målningarna genom våra stora fönster.
– Vi kommer att publicera SAMTLIGA VERK med bild, mått och pris på vår hemsida under Carls utställning och det kommer att går att RINGA och handla från att dörrarna öppnas.
–Vi uppmuntrar alla som vill och kan att använda ansiktsmask!
Varma hälsningar,
Lars, Ida, Mattias och Carl

 

Här finner du en förteckning över utställningens samtliga verk.

VERKFÖRTECKNING

 

Folkkäre Carl Bjerkås är tillbaka på Galleri Backlund med en stor utställning. 
På väggarna hänger målningarna tätt och dukarna står i travar längs golvet. I snart tre år har han målat till den stora utställningen på Galleri Backlund. Hamnmotiven möter stadsbilderna och skiftande ljus och färgställningar bjuder in till olika stämningslägen. Carl berättar om de olika målningarna och det är tydligt att han har en stark relation till vart och ett av verken, som går att dela in i två olika grupper.
– Mina hamnmålningar är ofta en kombination av nutid och minnen, de möts och blandas upp. Så hamnbilderna är det jag upplevt hela livet. Stadsbilderna är sådant jag målar här och nu.

Läs resten av reportaget om Carl Bjerkås här: Carl Bjerkås och staden i förändring

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.