0 Produkter
0 kr

Gustav Sundin

Gustav Sundin

Gustav Sundin (f. 1982) är målare och utbildad vid Florence Academy of Art 2004-2007 i Florens, Italien. Han bor och är verksam i Torekov, på Bjärehalvön. 

Att arbeta hemifrån är ju allt vanligare idag..
För min egen del har det blivit så naturligt sedan vi fick barn och hämtning på förskola, VAB och allt som hör familjelivet till gör tidspusslet till svårlöst ekvation. Hela dagar hemma gjorde att jag började se vårt hem med andra ögon och jag började studera hur ljuset kommer in och dansar runt i vårt stökiga hem under olika tider på dagen.

Efter att jag börjat måla några interiörer hemma började hela konceptet växa och tankarna förde mig ganska snabbt till Carl Larsson och hans bok “Ett Hem” som består av 24 målningar. Så min tanke kring detta arbetet är att skildra ett hem idag, vårt hem. Det jag vill förmedla är ett riktigt hem och inte ett man kan se i ett inredningsmagasin. Stök och röra är en del av vardagen för en barnfamilj och det är en oändlig kamp där man alltid ligger några steg efter. Ibland skäms man för hur det kan se ut eller vad man gör när man helt enkelt inte orkar med allt.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.